Spreker bij uitvaart * Ritueelbegeleider *

Levensverhaalschrijver

Wat kan ik voor u betekenen?

Na het overlijden van een naaste moeten er veel zaken worden geregeld.
Als ritueelbegeleider/ spreker bij uitvaart help ik u graag met de voorbereiding en uitvoering van de uitvaartdienst. U kunt hiervoor rechtstreeks contact met mij opnemen, maar u kunt dit ook via iedere willekeurige uitvaartondernemer doen. We maken een afspraak en ik kom bij u thuis.
In een gesprek worden herinneringen gedeeld, neem ik de tijd om te luisteren naar de verhalen over de overledene, zodat ik een passend levensverhaal kan schrijven. Omdat ieder mens uniek is en een passend afscheid verdient, gaan we samen op zoek naar woorden.Woorden waarin het leven van uw dierbare tot zijn recht komt en aan de andere kant u troost kan bieden. Naast het levensverhaal kan ik samen met u de dienst compleet maken met muziek, gedichten en rituelen. Bij rituelen kunt u denken aan het neerleggen van bloemen, het aansteken van een kaars etc.


Wilt u gebruik maken van mijn diensten?

Dan zijn er aantal mogelijkheden.

- Het verzorgen van het levensverhaal

- Vorm en inhoud geven aan de gehele afscheidsdienst